SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir şampiyonu Torbalı’dan

Bu haber 07 Mart 2022 - 22:39 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu Kız Basketbol takımı İzmir birincisi oldu. Rakiplerini yenerek büyük bir başarı elde eden kız basketbolcular Torbalı’ya kupa getirmenin sevincini yaşarken, okulda ve ilçede adeta bayram havası yaşandı.

TORBALI Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu Müdürü Hakan Özkaya küçük kızlar basketbol kategorisinde İzmir şampiyonu olan öğrencilerini tebrik ederek kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti. Kız basketbol takımını çalıştıran Beden Eğitimi öğretmeni Himmet Çalık ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü hocalarından Mehmet Ali Demir’e emeklerinden ve başarılarından dolayı teşekkür eden Özkaya, Torbalı ilçesine yeni bir şampiyonluk hediye ettiklerinden dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirdi.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun İzmir ilinde şampiyon olan TTO 80. Yıl kız basketbol takımının başarısından dolayı okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti. Şampiyon ekibi makamına davet eden Tosun, Torbalı ilçesinin her geçen gün yeni başarılarla adını duyurmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

ÜÇÜZLER AYNI TAKIMDA

ŞAMPİYON basketbol takımında üçüz kardeşler dikkat çekti. Takımın adeta omurgasını oluşturan Ada, Asya, Azra Çalık kardeşler yetenekleri kadar derslerindeki başarılarıyla da takdir topluyorlar. TTO 80. Yıl Ortaokulu küçük kızlar basketbol takımı ileri bir tarihte İzmir ilini temsilen Muğla ilinde yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacaklar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.