SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir şampiyonu kızlarımızdan Cafer Tosun’a ziyaret

Bu haber 16 Ocak 2024 - 23:31 'de eklendi.

İzmir Okullar Arası Yıldız Kızlar Basketbol Şampiyonasında 3. Kez üst üste şampiyon olan Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokulu Öğrencileri, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

İZMİR turnuvalarını başarıyla tamamlayan kızlarımız için Türkiye Şampiyonluğunun zorlu yolculuğu başlayacak. Önce çeyrek finaller daha sonrasında yarı finaller ve en nihayetinde Türkiye finalleriyle devam edecek mücadele için hangi şehirde maçların oynanacağı ise fikstür açıklandıktan sonra belirlenecek.

TOSUN’DAN TEBRİK

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Tosun, yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk mücadelesinde kızlarımıza başarılar diliyor, emeği geçen öğretmenlerimizi, okul idaresini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.