SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir polisinden Torbalı’daki dezavantajlı çocuklar için kültür gezisi

Bu haber 08 Haziran 2022 - 20:46 'de eklendi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Torbalı Kazımpaşa Ortaokulu’ndaki dezavantajlı gruptaki 15 öğrenci için Efes Müzesi ve Selçuk Kalesi ziyareti ve tarihi kazı etkinliği düzenlendi.

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, sosyal ve ekonomik açıdan dezavantajlı grupta olan çocukların için kültür gezisi ve tarihi kazı etkinliği organize etti. Selçuk ilçesindeki Efes Müzesi ve Selçuk Kalesi’ne düzenlenen geziye Torbalı Kazımpaşa Ortaokulu’ndaki dezavantajlı gruptaki 15 çocuk katıldı. 1 öğretmenin de eşlik ettiği gezide öğrenciler tarihi kazı etkinliğine katılma fırsatı da buldu.

GEZİYLE çocuklarda tarihi ve kültürel bilinci artırmak ve tarih bilinci oluşturmak, kazı faaliyetlerine katılarak farklı deneyimler edinmelerini sağlamanın hedeflendiği bildirildi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.