SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir polisi, 45 kişinin ölümüne sebep olan sahte alkolleri yakaladı

Bu haber 18 Aralık 2021 - 18:12 'de eklendi.

Ülke genelinde 45 kişinin ölümüne sebep olan taklit etiketli sahte alkollerle ilgili İzmir polisinin çok sayıda ikamet, depo, iş yeri ve imalathaneye düzenlediği operasyonlarda 6 ton sahte alkol ele geçirildi.

İZMİR İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ülke genelinde 45 vatandaşın ölümüne sebep olan alkol zehirlenmeleriyle ilgili il genelinde hassas çalışma yürüttü. Alkol zehirlenmelerine neden olan taklit etiketli sahte etil alkolleri, paravan şirket üzerinden internet ve telefon sipariş hattı oluşturarak kargo yoluyla satışını yaptığı tespit edilen adresler belirlendi. Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, il genelinde çok sayıda ikamet, depo, iş yeri ve imalathaneye operasyon düzenlendi.

6 TON SAHTE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

OPERASYON kapsamında adreslerde yapılan aramalarda 6 ton taklit etiketli sahte etil alkol, 5 bin adet taklit etil alkol etiketi, 4 bin 650 adet içki yapımında kullanılan aroma ve bin adet etil alkol bidon kapağı ele geçirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.