SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Okul Sporları Turnuvası’nda şampiyon olan kızlar ilçeye döndü

Bu haber 12 Nisan 2023 - 6:57 'de eklendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak projesi olan Okul sporları İzmir il seçmelerinden Torbalılı sporcular derece ile döndü.

3-4-5 NİSAN tarihlerinde gerçekleşen zorlu karşılaşmalar sonucunda, Zeynep Duru Tek 50 kilogramda, Asya Çetin ise 57 kilogramda İzmir şampiyonu oldular. Derece yapan Torbalılı sporcular grup maçlarına gidecek ve İzmir’i Türkiye şampiyonasında temsil etmek için mücadele edecek.

ANTRENÖR Erdem Dereboylu, koordinesinde çalışmalarını yürüten ikili, şimdi Türkiye şampiyonu olmanın hayallerini kuruyor. Hedefleri milli takıma katılmak olan ikili, bu doğrultuda büyük bir özveri ile çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

ŞAMPİYONLAR Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ile İlçe Kaymakamı Ercan Öter’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Tekin, ‘İzmir Okul Sporları Turnuvasında kategorilerinde şampiyon olan Belediyemiz Sporcuları sevgili öğrencilerimiz Zeynep Duru Tek, Asya Çetin ve 3. olan Ceren Cemre Gök’ü, kıymetli hocalarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Torbalı Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye, belediyemiz bünyesinde geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam edeceğiz’ dedi.

KAYMAKAM Öter ise, ‘Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak projesi kapsamında okullar arası İzmir il seçmelerinde +57 kilogramda İzmir İl birincisi olan Asya ÇETİN  ve 50 kilogramda İzmir İl birincisi olan Zeynep Duru TEK ve antrenörlerinin ziyaretlerini makamında kabul ettik. Derece yapan Torbalılı sporcular gruplara gidecek ve İzmir’i Türkiye şampiyonasında temsil etmek için mücadele edecek’ açıklamasını yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.