SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Torbalı’ya çıkarma

Bu haber 17 Haziran 2023 - 12:42 'de eklendi.

İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi Torbalı’ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i de ziyaret eden heyet, taleplerini iletti

İZMİR Kent Konseyi Kadın Meclisi dün Torbalı’ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canan Aydemir Özkara, Başkan Vekili Seher Gündoğan, Yürütme Kurulu Üyeleri Nevin Çağırgan, İkbal Kaytancılar,  Hülya Alar, Nezahat Yılmaz, Nezahat Yılmaz, Kadın Meclisi Sorumlusu Şermin Öngören’den oluşan heyet, Torbalı İş Kadınları Derneği (TİKADER)’nin davetlisi olarak geldiği Torbalı’da önce TİKADER de ağırlandıktan sonra, Torbalı Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri ile birlikte, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti.

DAHA sonra Torbalı Kent Konseyi hizmet binasına geçen heyet ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Tekin ile yapılan görüşmede; Belediyede bir eşitlik biriminin kurulması, vatandaşlara verilen psikolojik destek hizmetinin yaygınlaştırılması ve ilçede kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve uyuşturucu kullanımının önüne geçilebilmesi için çalışma yapılması yönünde bilgi alışverişinde bulundu.

İZMİR ve Torbalı Kent Konseylerince, bundan sonraki sosyal sorumluluk projeleri için, dayanışma ve istişare kurularak çalışmalarda ortak hareket etme kararı alındı. Yapılan açıklamada; ziyaretin çok faydalı geçtiği ve İzmir Kent Konseyinin tecrübelerinden istifade etmek için görüş alışverişinde bulunmaya devam edileceği belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.