SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir genelinde en fazla kadın üyeyi ‘Torbalı Saadet’ yaptı

Bu haber 28 Kasım 2022 - 0:16 'de eklendi.

Saadet Partisi Torbalı İlçe Kadın Kolları büyük bir başarıya imza atarak, Kasım ayında İzmir genelinde en fazla bayan üye yapan ilçe oldu.

İLÇE Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeşilbaş önderliğinde yaptığı çalışmalar kapsamında elde edilen başarı karşısında, İl Teşkilat Başkanı Şerife Songurtekin’nin elinden sembolik saat hediyesi aldılar.

SAADET Partisi için yapacakları ve yaptıkları her türlü çalışmanın karşılığını seçimlerde alacaklarına inandıklarını anlatan Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yeşilbaş, “Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla yola çıktıklarını aktardı.

İL Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “2022 Kasım ayı il divanımızda bu ay en çok üye yapan Torbalı ilçemize İl Teşkilat Başkanımız Şerife Songurtekin tarafından hediye takdim edildi” ifadelerine yer verildi.

YEŞİLBAŞ, “Seçimlere hızla yaklaşıyoruz. Artık seçim sath-ı mailine girildi. Vaktimiz azaldı. Herkesin Saadet Partisine oy vermesini sağlayacak çalışmalar için sahadayız. Geleceğimize sahip çıkmak için, bu ülkenin rotasının refah, kalkınma, adalet, hukuk, şeffaflık istikametine dönmesi için teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz. İnsanca yaşamın tesis edileceği bir Türkiye için çalmadığımız kapı, dokunmadığımız gönül kalmayacak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.