SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Fuarı'na geri sayım!

Bu haber 01 Eylül 2023 - 10:42 'de eklendi.

İzmir Enternasyonal Fuarı görkemli br açılış tören ile 92’nci kez dünyaya merhaba diyecek. 1 Eylül Cuma günü başlayacak 92. İEF için Cumhuriyet Meydanı’ndan Kültürpark Lozan Kapısı’na kadar kortej düzenlenecek.

DANS gösteriler, animasyon ekipler, spor takımları ve 18 ülkeden gençlerle birlikte İzmirliler, İEF coşkusuna ortak olacak. Başkan Tunç Soyer, “Bu sefer ilk kez bir karnaval tadında kortej planladık. İzmir’de ses getirsin istiyoruz. İzmirliler kortejimize davet ediyoruz ve bu dev şölenimize ortak olmalarını istiyoruz” dedi.

İZMİR’İN simgelerinden İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl dev bir kortejle kapılarını açmaya hazırlanıyor. İzmir’in “2026 Avrupa Gençlik Başkenti Finalisti” olmasına özel “gençlik” teması ile 1-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuar, Cumhuriyetin 100. yıldönümünde, “Gençlik: Bugünün öncüsü” sloganıyla gençlerin vizyonunu ve enerjisini kente taşıyacak. Cumhuriyet Meydanı’nda binlerin toplanacağı kortej, kente büyük bir coşku yaşatacak. Kortejin ardından 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın resmi açılış töreni yapılacak ve 10 günlük serüven başlayacak

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.