SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Büyükşehir’den Torbalı halkına dolandırıcılık uyarısı

Bu haber 07 Eylül 2023 - 14:23 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, son günlerde kurumun adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye adıyla gelen çağrılara itibar etmemesi gerektiğini bildirdi

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, kurumun adı kullanılarak tablet kampanyası için destek’ adı altında yapılan dolandırıcılık faaliyetlerine karşı uyarıda bulundu. Tablet kampanyası adı altında dolandırıcılık girişiminde bulunan bu dolandırıcılara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi. Öte yandan dolandırıcıların Torbalı’da yaşayan onlarca vatandaşa bu şekilde ulaştıkları öğrenildi.

YAPILAN yazılı açıklamada “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin adını kullanarak haksız kazanç elde etmeye çalışan bazı kişilerin bu amaçla ulaştıkları yurttaşlardan ‘tablet kampanyası için destek’ adı altında para toplama girişiminde bulunduğu tespit edilmiştir. Belediyemizin ve hiçbir bürokratımızın kişi veya kuruluşlardan herhangi bir faaliyet için maddi destek istemesi söz konusu değildir. Bu tür art niyetli girişimlere itibar edilmemesini ve durumun doğrudan emniyet yetkililerine bildirilmesini önemle rica ederiz” denildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.