SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Büyükşehir’den İZBAN Torbalı istasyonuna ücretsiz internet hizmeti

Bu haber 24 Şubat 2022 - 19:05 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi vatandaşın internete erişimini kolaylaştırmak amacıyla İZBAN ve Metro duraklarına WizmirNet noktaları kuruyor. İl genelinde toplamda 323 noktaya ücretsiz internet hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi son olarak Torbalı İZBAN durağına da WizmirNet  noktası kurdu.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlere iletişim özgürlüğü hedefi doğrultusunda Wizmirnet ücretsiz internet hizmeti yaygınlaştırılıyor. Vapur, otobüs, tramvay ve metro istasyonlarının ardından toplu taşıma aktarma merkezlerinde de ücretsiz ve kotasız internet uygulaması başlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin Örnekköy Kız Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin ücretsiz internet hizmetinden yararlanması sağlanırken Buca Hasanağa Bahçesi’ndeki ücretsiz internet hizmetinin de kapsama alanı genişletildi.

ULAŞIMDA, PARKTA HER YERDE HAYATIMIZDA

HASANAĞA Bahçesi’nde bulunduğu zamanlarda internet hizmetinden yararlandığını aktaran Hüseyin Şimşek şöyle dedi: “İnternet artık hayatın akışında bir zorunluluk haline geldi. Neredeyse her anımız internet üzerinde devam ediyor. Yerel yönetimlerin böyle hizmetler sunması tabii ki çok güzel. Bundan dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.”

TRAMVAY kullandığını ve rahatlıkla internete girebildiğini söyleyen lise öğrencisi Okan Kuşçu da, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı ücretsiz internet uygulamasından toplu ulaşımı kullanırken faydalanıyorum. İnternet hızı ve kalitesi de güzel. Telefondaki aktivitelerimin hepsini yapabiliyorum” diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin WizmirNet ücretsiz internet hizmeti verdiği; otobüs, vapur, iskele, metro istasyonu, tramvay, park ile meydan ve köylerde 2021 yılı içinde İzmir nüfusundan fazla oturum açıldı. 1 Ocak 2021 ile 1 Ocak 2022 tarihleri arasında 4 milyon 800 bini aşkın oturum açma işlemi yapıldı.

323 NOKTADA SINIRSIZ İNTERNET

ALİAĞA, Bahri Baba, Torbalı, Bornova, Bostanlı, Cumaovası, Çiğli, Egekent, ESBAŞ, Evka-3, Fahrettin Altay, Halkapınar, Hatun Dere, İnkılap, Karşıyaka İskele, Kemer, Şirinyer, Mavişehir, Menemen, Üçkuyular, Üçyol, Sarnıç ve Semt Garajı aktarma noktalarına WizmirNet noktaları oluşturdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 78 adet park ve meydan, 7 iskelede, 20 vapur, 60 otobüs, 78 köy, 16 metro istasyonu, 41 tramvay ve 23 aktarma merkezi olmak üzere 323 noktada ücretsiz internet hizmeti veriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.