SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Büyükşehir’den emeklilere 3 müjde birden!

Bu haber 18 Nisan 2024 - 8:00 'de eklendi.

31 Mart seçimler sonrasında göreve seçilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın başkanlığında Büyükşehir Belediyesi’nin ilk olağan meclis oturumu gerçekleştirildi. Mecliste ihtiyaç sahibi emeklilere “Emekli Dayanışma Kartı” verilmesi ve bu kart ile 4 metreküpe kadar olan su kullanımının ücretsiz olması, sonraki kullanımlarının ise yüzde 50 indirimli olarak tarifelendirmesi, ihtiyaç sahibi emeklilere market ve kira desteklerinin verilmesi önerisi komisyonlara sevk edildi.

İZMİR Büyükşehir Belediye Meclisi 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk oturumunu gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında gerçekleştirilen oturum belediye meclis toplantı salonunda düzenlendi. Oturumun başında konuşma yapan Başkan Tugay, “Bu dönem hepimize hayırlı olsun. Şehrimiz için başarılı çalışmalar diliyorum. Her birinizle bu demokratik süreçte ortaya koyduğunuz emek ve çaba için teşekkür ediyorum. Birlikte güzel bir 5 sene geçirmeyi, şehrimize iz bırakacak çalışmaları yapmayı yürekten diliyorum” ifadelerini kullandı.

EMEKLİLERİ SEVİNDİRECEK KARAR

MECLİSTE ihtiyaç sahibi emekliler için hamle geldi. Buna göre “Emekli Dayanışma Kartı” verilmesi ve bu kart ile 4 metreküpe kadar olan su kullanımının ücretsiz olması, sonraki kullanımlarının ise yüzde 50 indirimli olarak tarifelendirmesi, ihtiyaç sahibi emeklilere market ve kira desteklerinin verilmesi önerisi komisyonlara sevk edildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.