SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Büyükşehir, Karakuyu-Karakızlar yoluna sıcak asfalt döküyor

Bu haber 09 Mart 2021 - 9:08 'de eklendi.

KARAKUYU ile Karakızlar arasında yola sıcak asfalt dökülüyor. Yaklaşık 2 kilometrelik yol, asfalt olmasına rağmen yıllardır bozuk haldeydi. Devreye giren İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışma başlattı. Karakızlar Muhtarı Niyazi Soytürk, köyün ana arteli konumundaki yolun asfaltlanmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyleyerek, “Karakızlar – Karakuyu ana ulaşım yolumuzun sıcak asfaltlama zemin çalışması başlamıştır.

Köyümüze hayırlı olsun. Bu güzel hizmetleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Güney Şube Müdürü Mustafa Kapı ve ekibine, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’a Torbalı Belediyesi Fen İşleri ekiplerine, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu’na köyüm adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ş.Güray Katısöz9 Mart 2021 / 14:11Cevapla

Asfalt uygulaması çalışanları ve kontrol elemanlarına çok çok teşekkürler.