SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ‘İsmail Uygur’u andı

Bu haber 25 Mayıs 2021 - 0:04 'de eklendi.

Eski Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, 18 Nisan’da hayatını kaybetmişti. Ölümüyle ilçeyi yasa boğan Başkan Uygur bugün, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde saygıyla anıldı.

TORBALI’NIN efsane Belediye Başkanı İsmail Uygur, 18 Nisan’da hayatını kaybetmişti. Ölümüyle ilçeyi yasa boğan Başkan Uygur bugün, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde saygıyla anıldı. Aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi de olan Uygur’un fotoğrafı saygı duruşu sırasında sine vizyonda yer aldı.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Tunç Soyer’in talebi üzerine bir dakikalık saygı duruşunun ardından başlayan mecliste Soyer, Torbalı’nın merhum Belediye Başkanı İsmail Uygur’a rahmet diledi.

SOYER’İN bu davranışı Torbalılılardan da takdir gördü. Başkan Uygur, bugüne kadar yaptıkları ve eserleriyle akıllarda kazınmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.