SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir birincisi Yusuf, İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü ziyaret etti

Bu haber 25 Mayıs 2021 - 21:15 'de eklendi.

KUR’AN-I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda İzmir birincisi olan Torbalılı Yusuf Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’u makamında ziyaret etti. Çevresinde de örnek davranışları ve derslerindeki başarıyla bilinen Kılıç, İzmir ili genelinde düzenlenen ‘Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nı başarıyla tamamlamış ve birincilik kupasını kazanmıştı.

TOSUN’NDAN BİRİNCİYE HEDİYE

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Tosun, yarışmada birinci olan Yusuf Kılıç’ı tebrik ederek, hediye verdi. Genç Kılıç’ın başarısıyla gururlandıklarını söyleyen Cafer Tosun, “Kur’an okumak güzel, Kur’an’ı güzel okumak daha güzel. Biz de bu manada çalışmaya katkı sunmak amacıyla ilimiz genelinde Kur’anı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi ve öğrencimiz birinci oldu” dedi. Kur’an’ı Kerim okuma yarışmalarının amacına değinen Tosun, “Bu yarışmaların amacı; Kur’an’ı Kerim’in güzel okunmasını teşvik etmektir. Kur’an’ı Kerim’i okuyan ve gönül veren, hafızlık yapan ve yaptıran, onlara yardımcı olan, çocuklarını bu kurslara gönderen ailelere teşekkür ediyoruz. Nice birincilerin Torbalı’dan çıkmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KURAN’I KERİM OKUMANIN AYRI BİR AŞK

OLDUKÇA mütevazi bir kişiliği olan Yusuf, Kuran’ı Kerim’i birinci olmak için değil, Allah’ın kelamını en iyi şekilde okumak için okuduğunu, önemli olanın Kuran’ın mesajını anlayarak hayatımızda uygulamak olduğunu ifade etti. Kuran’ı Kerim okumanın ayrı bir aşk ve ilham kaynağı olduğunu belirten Yusuf Kılıç, tüm gençleri Kuran okumaya ve Allah’ın mesajını öğrenmeye davet etti.

“KUR’AN’I KERİM OKUMA YARIŞMASINDA ÖDÜL ALMAK ONUR VERİCİ BİR DUYGU”

TORBALI Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Coşkun Taşdemir, “Öğrencimizin, Kur’an’ı Kerim okuma yarışmasında ödül alması gerçekten onur verici bir duygu. İnşallah bundan sonrada Kur’an okuma yarışmalarında birinciler çıkarmayı Rabbimden temenni ediyorum. Kur’an’ı Kerim’in hafızı olmak için önce azimli olmak gerekir. Azim çok önemlidir.  Hafızlığa içten bir istek ile çalışılmalıdır. Hafız olacak kişinin hocası da iyi eğitim veren biri olmalıdır. Yarışmada çok ciddi çalışmalar yaparak birinciliği elde ettik. Zaten Yusuf okulunda da gayet başarılı ve örnek bir öğrenci…” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.