SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir-Aydın yoluna sıcak asfalt

Bu haber 29 Haziran 2021 - 0:33 'de eklendi.

Selçuk-Torbalı arasında yapımı devam eden yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında mevcut yollar kazılarak yerine sıcak asfalt ile yeniden yol yapılıyor.

YOL yapım çalışmaları Çaybaşı’ya ulaşırken, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ilçeye gelerek incelemelerde bulundu. Kaya’ya AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Feyim Özçelik ile Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın ve ilçe yöneticileri de eşlik ettiler. Devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kaya, “İzmir’den Aydın’a kadar sıcak asfalt ile asfaltlanmamış yol kalmayacak” dedi.

TORBALI’YA BİR KAMU YATIRIMI DAHA

TORBALI’YA gelerek Pamukyazı-Çaybaşı arasındaki yol yapım çalışmalarını inceleyen Kaya, “Bugün Torbalı’dayız. İzmir-Aydın Karayolu Pamukyazı mevkiinde, Torbalı İlçe Başkanımız Selman Günaydın ve partimizin çok kıymetli yöneticileriyle birlikte incelemelerde bulunduk. Kaliteli, güvenli ve sürüş konforu azami ölçüde sağlanmış yol yapımı, hükümetimizin en öncelikli yatırımları arasında. Bu doğrultuda, İzmir-Aydın karayolunun standardını yükseltiyor, söz konusu güzergahta daha konforlu bir ulaşım imkanını vatandaşlarımıza sağlamak için gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle, hemşehrilerimize şunu özellikle belirtmek isterim. İzmir-Aydın Karayolu’nda Gaziemir çıkışından başlayarak, Kısık-Yeşilköy-Ayrancılar ve devamında Yazıbaşı-Kuşçuburun-Torbalı merkezi olmak üzere, Çaybaşı-Pamukyazı-Belevi-Selçuk dahil, Aydın’a kadar sıcak asfalt yapılmamış yer kalmayacak. Halen devam eden çalışmalar tamamlandığında, hemşehrilerimiz otoban kalitesinde, modern ve konforlu bir karayoluna kavuşmuş olacaklar” dedi.

GÜNAYDIN’DAN TEŞEKKÜR

TORBALI’NIN girişinden başlayarak çıkışına kadar sıcak asfalt yapılacağını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Daha birkaç gün önce Kemalpaşa Kavşağı müjdesi ile yüzümüzü güldüren bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın İzmir-Aydın yolunun sıcak asfalt ile yeniden yapılmasında da büyük emekleri var. Kendisine ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum. AK Parti iktidarında Torbalı’mız hep el üstünde tutulmuş, kamu yatırımlarında öncelikli ilçe konumunda olmuştur. Sayın vekilimizin destekleri, bizlerin de takibiyle bu hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.