SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir-Aydın asfaltı üzerine yatırım yapanlar kazanıyor

Bu haber 29 Mayıs 2021 - 13:13 'de eklendi.

Bir zamanlar ‘Yoldan geçeni durduramıyoruz’ dediğimiz İzmir-Aydın asfaltı artık mekanların gözdesi haline geldi. Özellikle, yol üstüne yatırım yapan ilçenin önde gelen restoranlarıyla bölgenin cazibesi daha da arttı.

TORBALI’NIN tam ortasından geçen ve bugüne kadar nimetinden faydalanamadığımız İzmir-Aydın asfaltını ilçedeki girişimciler sonunda keşfetmeyi başardı. Son birkaç yıldır bölgede yapılan yatırımların sayısı artarken, arka arkaya açılan mekanlar dikkat çekiyor. En önemli yatırımlar ise yemek sektöründe yapılıyor. Torbalı’nın birbirinden değerli işletmeleri İzmir-Aydın asfaltında açtıkları mekanlarla, hem ilçenin tanıtımını yapıyor hem de yoldan geçenleri durduruyor. Tarla Restoran, Merve Pide ve Öz Urfa, Acıktık Ustam, Acun Cağ Kebap gibi restaurantlar geniş müşteri potansiyeline sahip. Son dönemlerde inşaat sektörünün bölgeye yaptığı yatırımlar, yeni işletmelerin açılmasında önemli bir paya sahip. Önümüzdeki yıllarda bölgenin daha da hareketlenmesi bekleniyor. Bölgede bir bir banka şubeleri faaliyet geçiyor.

YEŞİLKÖY’DEN başlayıp Pamukyazı Mahallesi’ne kadar olan 28 kilometrelik kısmı ilçenin ortasından geçen İzmir-Aydın asfaltından her gün binlerce araç geçiyor. Yıllardır bu nimetten faydalanamayan ve ‘Yoldan geçeni durduramıyoruz’ söylemlerine neden olan İzmir-Aydın asfaltı artık cazibe merkezi haline geldi. Bir zamanlar kimsenin dönüp bakmadığı bölge, şimdilerde yatırımcıların odağı oldu. Son birkaç yıldır ilçenin önde gelen müteahhitlerinden Yıldırım İnşaat, Çakan İnşaat, Kökçinler İnşaat ve Bakan İnşaat’ın bölgede yatırım yapması, yol üzerinde hareketlilik yaşanmasına neden oldu. İnşa edilen binaların tamamının altında dükkan yapılırken, birbirinden önemli markalar da buraya akın etmeye başladı.

ARTIK yoldan geçeni durdurmayı başaran ilçe esnafı kazancını da arttırmaya başladı. Bölgedeki hareketliliğin önümüzdeki 5 yıl boyunca artarak devam etmesi bekleniyor. Bu hareketlilik sayesinde, bir zamanlar ilgi görmeyen ve hatta asfalttan geçen sürücülerin ‘Burası mı Torbalı’ dediği alan artık ilçenin cazibe merkezi haline gelecek. İlçenin önde gelen müteahhit firmaları bölgede inşaat yaparken, boş dükkanlar ise yeni yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bankasından marketine kadar birçok firma bölgede yatırım yapmaya hazırlanıyor

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.