SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZKOOP yeni projesiyle yeni bir hayat sunuyor

Bu haber 29 Eylül 2023 - 10:04 'de eklendi.

Kentsel dönüşüm ve deprem sonrası yapılaşmaların öneminin bir kez daha ortaya çıktığı, gayrimenkul sektörünün adından daha sık söz ettirdiği dönemde, Konut Yapı Kooperatifçiliği de aynı oranda dikkat çekmeye başladı. Şeffaf, açık ve hedefe yönelik yönetim anlayışı ile kente örnek olan İZKOOP projeleri, İzmir’in konut stoğunun yetersizliği sebebiyle çıktığı yolda kentin parlayan yıldızı Ayrancılar’a yoğunlaşmaya devam etmekte.

GEÇTİĞİMİZ aylarda Nobili Park Airport projesi için start veren kurum, şimdilerde aynı bölgede komşu bir alanda Grand Port için kolları sıvadı. İZKOOP markasıyla Aralık 2022’de üye kayıtlarına başlayan kooperatif, önümüzdeki günlerde yeni projesi için basınla buluşmaya hazırlanmakta.

YENİ projenin görücüye çıkması öncesinde açıklamada bulunan İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi İZKOOP Genel Koordinatörü Çağlar Kalkan, konut yapı kooperatiflerine olan önyargıyı ortadan kaldırmayı başardıklarını hatırlatarak, kış aylarında başlayan Nobili Park Airport projesinin kayıt sürecinin tamamlanarak inşaat sürecinin başladığını hatırlattı. Kalkan, Grand Port projesi ile önceki proje Nobili Park Airport’a komşu olacaklarını vurgulayarak bu bölgede doğayla iç içe yeni bir yaşam anlayışıyla yeni bir şehir kurmaya hazırlandıklarına dikkat çekerek, “25.400 m2 alan içerisinde kuracağımız yapılaşma ile yeni bir hayat tarzı sunmak istiyoruz. Adnan Menderes Havalimanı ve İzmir – Aydın otobanına yakınlığı sebebiyle Ayrancılar’ın gözbebeği Türkmenköy mevkiinde bu yılın başında başladığımız ve inşaatı tüm hızıyla devam eden Nobili Park Airport projemize komşu, Grand Port projemiz geniş m2’lerde 2+1 ve 3+1 dairelerden 340 bağımsız bölümden oluşan, bahçe teraslı daireleri, geniş peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezleri, otoparkları ve yürüyüş yolları ile şehre yakın, gürültüden uzak eşsiz yaşam alanı sunmakta. Doğayla iç içe olmasıyla cennetten bir köşe olan yeni projemiz ile tüm ihtiyaçları alıcılarımızın ayağına getirerek, modern konutlar ile güvenilir yatırım sistemini buluşturma amacındayız. Bu bölgede resmen yeniden şehir kurma hedefindeyiz” dedi. İZKOOP olarak Konut Yapı Kooperatifçiliğini şeffaf, açık ve hedefe yönelik yönetim anlayışı ile hayata geçirmeyi planladıklarını aktaran Kalkan, Bornova’da açtıkları yeni Merkez Ofislerinde Grand Port ile ilgili fırsatları aktarmak üzere tüm yatırımcıları beklediklerini dile getirdi.

İZMİR Ticaret Odası Meclis Üyesi İZKOOP Genel Koordinatörü Çağlar Kalkan, projenin zemin etüdlerinin yapılmış olduğunu belirterek, “Projemiz, sağlam bir zemin üzerine yatay mimarisi radye temel sistemi ile desteklenerek, panel bloklarla depreme dayanıklı olarak inşaa edilmektedir. Ev sahibi olmanın zor olduğu bu ekonomik ortamda İZKOOP güvencesiyle, senet ile vadeli ödeme sistemi sayesinde İzmir’deki konut ihtiyacını karşılamayı ve binlerce üyesini mutlu yaşam alanlarına kavuşturmayı hedeflemektedir. Güzel bir yatırım yapıp, modern bir yaşam alanında yaşamak isteyen herkese uygun olanaklar sunabilmekteyiz” dedi.2021 yılında yola çıktıklarını hatırlatan Kalkan, “Çıktığımız bu yolda, Kentsel Dönüşüm sürecini, Kooperatif sistemi ile modelleyerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi Örnekköy 3’ncü etap Kentsel Dönüşüm Alanında West Kordelion projesini hayata geçirerek bir ilke imza attık. Daha sonra İzmir’in Güneyinin parlayan yıldızı Ayrancılar’a yoğunlaştık. Yaklaşık 25.000 metrekare arazi üzerinde, 286 bağımsız bölümden oluşan Nobili Park Airport projemiz, iki buçuk yıl içinde sonuçlanacak. Aynı süreçte Grand Port da devam ederek yatay mimari ile depreme dayanıklı bir şehirleşmeyi devam ettireceğiz” diye konuştu.

HIZLA MARKALAŞIYORUZ

GAYRİMENKUL geliştirmenin işleri olduğunu, İZKOOP olarak iyi bir ekiple çalıştıklarını dile getiren Kalkan, deneyimden aldıkları güç sayesinde kendi mimari modelleri ve iş planlarıyla başarıyla ilerlediklerini belirterek hızlı bir markalaşmaya doğru gittiklerini kaydetti. Gayrimenkul geliştirme alanında öncü olmayı hedeflediklerini belirten Çağlar Kalkan, “Markamızın amacı, müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkararak sürdürülebilirlik sağlamaktır. Bahçeli yapılar, doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tercih ettiği konut seçeneklerinden biri olmakta. Yapılarımız genellikle bahçe ve peyzajları ile öne çıkarlar. Doğal yaşamın tüm güzelliklerini evinizde ayağınıza getirmeyi arzu etmekteyiz. Yemyeşil çimler, çiçekler, ağaçlar ve bitki örtüleri arasında yürüyebilir, toprağa basabilir, doğal yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Şehir yaşamının stresinden sizi uzak tutarak huzurlu ve sakin bir yaşam sunmaktayız. Yatırımcılarımıza sadece bir değer sunmakla kalmıyor, aynı zamanda konut alıcılarına yaşamak için güvenli alanlar sağlıyoruz. Yenilikçi, modern ve uygun fiyatlı konut çözümleri sunma hedefimize odaklanmış durumdayız ve deneyimleri yeniden tanımlayan benzersiz zarafet ve konfora sahip yaşam alanları inşa ediyoruz. İZKOOP olarak Misyonumuz, uygun maliyetli ve aidiyet duygusu sağlayan konutlar geliştirip dünyadaki en güvenilir emlak kooperatifleri arasında yer almaktır. Güvenebilecekleri bir marka olma yolunda zamanında teslimat ve rakipsiz yaşam standartlarına sahip konutlar ile hedefe odaklanmış bulunuyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.