SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZELMAN Torbalı Kreş ve Anaokulu kayıtları başladı

Bu haber 09 Haziran 2023 - 2:36 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları Torbalı’da kreş ve anaokulu eğitim merkezi açıyor. 2-6 yaş arası çocuklar için olan merkez Yazıbaşı’da açılacak.

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları, 2023-2024 eğitim döneminde Torbalı’nın Yazıbaşı Mahallesi’nde faaliyete girecek.  Okuldaki, peyzaj ve oyun grupları yenileme çalışmalarını da bitirerek yeni kayıtlarını almaya başladı.

“DOĞRU eğitim” hedefiyle yola çıkan İZELMAN Anaokulları, 2-6 yaş arasındaki çocukları, okul öncesi programlarının yanı sıra sosyal etkinlik programları ile de destekleyerek özgüvenli ve kendilerini doğru ifade edebilen bireyler olarak yetişmesine öncülük ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN bu okulları, sadece Belediye personeline değil tüm İzmirlilere hizmet veriyor. Tecrübeli eğitim kadrosu ile İzmir’in birçok ilçesinde hizmet veren okulların özveriyle hizmet vermeye devam ediyor.

OKUL içerisinde öğrencilerin kullandıkları materyallere de önem verdiklerinin altını çizen İZELMAN Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı okul öncesi eğitim alan çocukların, sonraki eğitim hayatına daha hazır olduğunu ve sosyal yaşamı erken öğrenerek kendilerine olan güveni keşfettiklerini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.