SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘İZBAN’ın yer altına alınması’ Hamza Dağ’ın vaatleri arasına girdi

Bu haber 15 Şubat 2024 - 23:21 'de eklendi.

Yıllardır Torbalı halkının sesini duyurmaya çalışan Metin Şimşek’in talepleri ses verdi. Torbalı Çözüm Bekliyor Derneği Başkanı Şimşek, Torbalı taşıt ve yaya trafiğini felç eden, ilçeyi bölen, ekonomik ve sosyal yaşamı olumsuz etkileyen projenin değişmesi gerektiğini her platformda söylüyordu. Gündemde tuttuğu projeyi, Cumhur ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ duydu. Hamza Dağ, proje lansmanında, orta vadede Torbalı’da İZBAN’ın yeraltına alınacağını duyurdu.

AK PARTİ Torbalı Kurucu Teşkilat Başkanlığı ve 20. Dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapan, halen kurucusu olduğu Torbalı Çözüm Bekliyor Derneği Başkanı Metin Şimşek’in yıllardır söylediğini ve halkın sesini duyan Hamza Dağ, proje tanıtım lansmanında, Torbalı’da orta vadede İZBAN’ın yeraltına alınacağını duyurdu.

‘İNŞALLAH, TORBALI’NIN VİZYONU DEĞİŞECEK’

AK PARTİ Torbalı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Metin Şimşek, “İlçemizin taşıt ve yaya trafiğini çözebilmek için, tüm halkımıza cevap verecek 358 bin 530 sosyal yaşam alanı kazanmak için, ilçe esnafımızın ekonomisinin canlanması için, gelecek nesillere kalıcı bir eser bırakabilmek için Torbalı girişinden çıkışına kadar İZBAN yeraltına alınması bizim en büyük hayalimiz olmuştur. Torbalı Belediyesi‘nde Özgür Erman Çağlar ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Hamza Dağ başkanımız göreve geldiğinde, tüm halkımıza bu değerli hizmeti sunacağız. İnşallah, Torbalı’nın vizyonu değişecek. Çevre ilçeler arasında İzmir’in bölgesel metropol ilçesi olacak. Engelsiz Yaşanabilir Torbalı için çalışacağız” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.