SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZBAN’da uyuşturucu madde kullanan yolcu tutuklandı

Bu haber 04 Nisan 2024 - 8:19 'de eklendi.

İzmir Banliyö Sistemi’nde (İZBAN) yolculuk yaparken uyuşturucu madde kullanan A.Ö. (23) isimli kadın, cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

OLAY, önceki gün İZBAN’da meydana geldi. İddiaya göre; bir yolcu elindeki uyuşturucu maddeyi kullanarak yolculuk yaptı. O anlar, başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

YOLCULAR durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi Mavişehir istasyonunda yakaladı.

KİMLİK kontrolünde, şüphelinin 23 yaşındaki A.Ö. olduğu tespit edilirken, üst aramasında uyuşturucu madde içiminde kullanılan düzenek ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.