SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZBAN trenleri adeta evimizin içinden geçiyor!

Bu haber 13 Ekim 2023 - 10:16 'de eklendi.

Tepeköy yönüne seyir halinde olan İZBAN trenlerinde meydana gelen arıza nedeniyle olduğu düşünülen rahatsız edici çok yüksek ses çıkıyor. Bölge sakinler defalarda şikayet etmelerine rağmen 2-3 haftadır devam eden soruna çözüm bulunamadı.

SOSYAL medya hesaplarından sürekli paylaşım yapan vatandaşlar çözüm için CİMER’e bile yazı yazdıklarını anlattılar. Evlerinde oturamayacak duruma geldiklerini söyleyen Ahmet Yılmaz isimli vatandaş, “Bu değişik, rahatsız edici ses TCDD Trenleri geçerken olmuyor. Sadece İZBAN trenlerinde duyuluyor ve artık dayanacak gücümüz kalmadı” diye konuştu.

YETER ARTIK’

AHMET Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Torbalı – Tepeköy İZBAN durakları arasında kalan demiryolu hattı kenarında oturuyorum. Yaklaşık 10 – 15 gündür İZBAN trenleri, daha önceleri duymadığımız, aşırı derecede değişik ve rahatsız edici ses çıkarıyor. Evimizde gürültüden oturamıyoruz ve bu durumdan çok rahatsızız. Hat boyunca oturan birçok kişiden bu şikâyeti duyuyoruz. Günde 100’den fazla İZBAN seferinin olduğunu düşünürseniz, bize hak verirsiniz sanıyorum. Bu değişik, rahatsız edici ses TCDD trenleri geçerken olmuyor. Yetkililere sesleniyoruz, bizim sorunumuza çare bulun” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.