SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İZBAN girişine yeni ATM: Mahalleliye büyük kolaylık

Bu haber 01 Ağustos 2025 - 0:39 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi’nde uzun süredir devam eden ATM yetersizliği sorunu nihayet çözüme kavuştu.

DAHA önce yalnızca Torbalı çıkışında, Kipa Market önünde bulunan tek ATM ile yetinmek zorunda kalan mahalle sakinleri, sık sık nakit çekme zorluğu, cihaz arızaları ve uzak mesafe gibi sorunlar yaşıyordu.

VATANDAŞLARIN yaşadığı bu mağduriyet, mahalleye yeni bir özel banka ATM’sinin eklenmesiyle sona erdi. Torbalı İZBAN İstasyonu girişine kurulan yeni ATM, özellikle toplu taşıma kullanan vatandaşlar için büyük kolaylık sağladı.

MAHALLE halkı, yeni ATM sayesinde artık şehir merkezine ya da uzak noktalara gitmeden temel bankacılık işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecek. Bölge sakinleri, bu hizmetin mahalledeki günlük hayatı olumlu yönde etkileyeceğini belirterek, emeği geçen kurumlara teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.