SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İyilik Gönülleri projesi kapsamında Taşkesik İlkokulu ziyaret edildi

Bu haber 09 Mayıs 2024 - 8:41 'de eklendi.

İzmir Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen İyilik Gönüllüleri projesi kapsamında, Karşıyaka 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, kardeş okul olarak belirlenen Torbalı’daki Taşkesik İlkokulu’nu ziyaret ederek hediyelerini teslim etti.

ETKİNLİK İzmir İl Millî Eğitim Şube Müdürü Abdullah Kotay, Karşıyaka İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un katılımlarıyla gerçekleşti.

ÖĞRENCİLERİN ve öğretmenlerin heyecanla beklediği ziyarette, Karşıyaka 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri, Torbalı Taşkesik İlkokulu öğrencilerine hediyelerini teslim etti.

İKİ okul arasında karşılıklı iletişim ve dayanışmayı artırmayı amaçlayan bu güzel etkinlik, öğrenciler arasında dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağladı. Ziyaret sırasında öğrenciler arasında yapılan sohbetlerde, birbirlerinden farklı kültürleri ve deneyimleri paylaşma fırsatı bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.