SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’li Terzioğlu durmak bilmiyor

Bu haber 13 Şubat 2024 - 23:35 'de eklendi.

İYİ Parti’li Belediye Başkan adayı Melih Terzioğlu, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Terzioğlu Bahçelievler Güzelleştirme Derneği ile Torbalı Mardinliler Derneği’ni ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi

BAHÇELİEVLER Mahallesi Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği’nde dernek yönetimi ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Terzioğlu, “Torbalı’mızın hizmette unutulan mahallelerinden Bahçelievler mahallemizde Bahçelievler Mahallesi güzelleştirme yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kıymetli Dernek başkanımız değerli ağabeyim Ömer Sadık Sevili bey nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine, Bahçelievlerli hemşerilerimize bizlere göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ediyoruz” dedi.

İKİNCİ DURAĞI MARDİNLİLER DERNEĞİ OLDU

TERZİOĞLU’NUN ikinci durağı Torbalı Mardinliler Derneği oldu. Terzioğlu burada yaptığı açıklamada, “Medeniyetlerin Beşiği Kadim Şehir Mardin’imizin Torbalı’mızdaki güler yüzlü, hoşgörülü kıymetli temsilcileri olan Torbalı Mardinliler Derneğimizi ziyaret ettik. Torbalımız ile ilgili sorunlarımızı konuştuk, çözüm önerilerimizi paylaştık. Bizlere gösterdikleri misafirperverlik, hoşgörü ve teveccüh için başta kıymetli Dernek Başkanımız Ömer Avinç bey olmak üzere dernek yöneticilerine üyelerine 50 yıldır birlikte yaşadığımız Mardinli hemşehrimize teşekkürleri bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.