SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’li Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale’den Torbalı’ya ziyaret

Bu haber 12 Ağustos 2023 - 12:47 'de eklendi.

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti’den İzmir Milletvekili seçilen Prof. Dr. Ümit Özlale, Torbalı’ya geldi.

PROF. Dr. Özlale, “Seçim sürecinde gece gündüz demeden İYİ Parti için çalışan tüm parti mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak İzmir’de ve Türkiye’de birinci parti olmak için daha fazla çalışmalıyız. Aylar önce, “İzmir Varsa Ümit Var” diyerek bir yola çıkmıştık ve bugün o yolda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Şehrimizin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

KÜNARLIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

İYİ PARTİ İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ise yaptığı açıklamada, “İyi Parti İzmir Milletvekilimiz Prof. Dr. Ümit Özlale İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Teşkilatım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Başta Torbalı olmak üzere güzel İzmir’imiz hakkında gayet kapsamlı ve umut dolu istişareler yaptık” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.