SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’li Künarlıoğlu, Yazıbaşı’da pazar esnafıyla bir araya geldi

Bu haber 13 Aralık 2023 - 0:54 'de eklendi.

İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Künarlıoğlu, saha çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Künarlıoğlu, dün de Yazıbaşı’daydı…

KÜNARLIOĞLU, meclis üyesi adayları ile birlikte saha çalışmalarına Yazıbaşı’da kurulan meyve sebze pazar esnafı ziyareti ile başladı.

VATANDAŞLARIN, kendilerine belediyede değişim talebini ilettiklerini söyleyen İYİ Parti’li Künarlıoğlu, “Halk değişim talebini bize iletiyor. Her iki yönetimden de memnun olmadıklarını, üçüncü bir yol olarak İyi Parti’nin aday çıkarmasını memnuniyetle karşıladıklarını ilettiler” şeklinde konuştu.

‘VATANDAŞ, SEÇİME HÜR VE MÜSTAKİL OLARAK GİRME KARARINDAN MEMNUN’

“EN genç aday adaylarının İYİ Parti’de olması da partinin gençlere verdiği değeri ispatlamış oluyor” diye konuşan Künarlıoğlu, “İYİ Parti’nin seçime, hür ve müstakil olarak girme kararı, vatandaşımızda da olumlu karşılık bulmuş durumda. Seçim çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.