SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’li Künarlıoğlu, Barış Yapı pazaryerinde halkla buluştu

Bu haber 15 Aralık 2023 - 0:38 'de eklendi.

İYİ Parti Belediye Başkan Aday adayı Ahmet Künarlıoğlu saha çalışmalarına Barış Yapı Sitesi pazaryerinde devam etti. Pazar esnafını ziyaret eden Künarlıoğlu, iddialı açıklamalarda bulundu.

TORBALI halkının değişim talep ettiğini belirten Künarlıoğlu, “Bugün de toprağı bereketli memleketimin mahsullerinin pazara çıktığı Barış Pazarındayız. Halk değişim talebinde. Her iki yönetimden de memnun olmadıklarını 3. bir yol olarak İyi Parti’nin aday çıkarmasını memnuniyetle karşıladıklarını ilettiler” dedi.

“Vatandaş fiyat pahalılığından, esnaf ise ucuza mal alamadıklarından şikayetçi” diye konuşan Künarlıoğlu, “Alanın da, satanın da memnun olmadığı bir dönemdeyiz. Neyse ki bizler varız! İYİ Parti Belediyeciliğinde Kooperatifler kurularak bölgedeki sebze/meyve başta olmak üzere tüm ürünlerin pazarını oluşturacağız. Bu topraklarda yetişen mahsulü, bu memleketin insanı hesap yapmadan alabilecek!” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.