SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’li kadınlardan Azra’nın kampanyasına destek

Bu haber 11 Kasım 2022 - 2:02 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan SMA hastası Azra Güngör için İYİ Parti’li kadınlar hazırladıkları pilav yemeğini sattılar. Elde edilen gelir Azra’nın kampanyasına dahil edildi.

TORBALI’DA yaşayan SMA hastası Azra’nın sağlığına kavuşabilmesi için açılan yardım kampanyası farklı etkinlikler ile devam ediyor. Hakan ve Duygu Güngör çifti çocuklarının yeniden eski sağlığına kavuşabilmesi için verdiği mücadele sürüyor.

SPİNAL Müsküler Atrofi (SMA) tip-2 teşhisi konulan Azra için Valilik izni ile başlatılan kampanya dün de devam etti. İYİ Parti Torbalı İlçe Kadın Kolları üyeleri, evlerinde hazırladıkları pilav yemeğini pazara gelen vatandaşlara 15 TL’ye sattı. Birçok vatandaş, Azra’ya destek olabilmek için pilavdan aldı.

ETKİNLİĞE katılan Azra’nın anne ve babası da destek olanlara teşekkür etti. İYİ Parti’li bayanlara da katkılarından dolayı minnettar olduklarını anlatan Güngör ailesi, kampanyanın hızla devam ettiğini ifade ederek, “Torbalı’nın çocuğu olan kızımız Azra için siz de katkıda bulunabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.