SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’den VEFA örneği

Bu haber 04 Ekim 2022 - 2:56 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, yaşlılar günü kapsamında huzur evine ziyarette bulundu

BİRLEŞMİŞ Milletler Genel Kurulu tarafından 14 Aralık 1990’da oy birliği ile kabul edilen 1 Ekim Yaşlılar Günü, her yıl Türkiye’de de kutlanıyor. Bu kapsamda çeşitli platformların yanı sıra siyasi partiler de yaşlıları bu özel günlerinde de yalnız bırakmıyor. Torbalı’da da İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Torbalı’da hizmet veren Vefa Yaşlı Bakım evini ziyaret etti.

İYİ PARTİ Torbalı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetiminde parti üyeleri ile birlikte yapılan ziyarette yaşlıların mutluluğu gözlerinden okundu. İlçe Başkanı Künarlıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İyi Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, Kadın Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Kollarımız ile birlikte Dünya Yaşlılar Gününü ilçemizde faaliyet gösteren Vefa Yaşlı Bakım Evine ziyaret ederek tamamladık” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.