SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’den Torbalı Belediyesi’ne ziyaret

Bu haber 09 Mayıs 2021 - 9:52 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut bugün Torbalı Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı ve İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut bugün Torbalı Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. İttifak ortağı belediyeyi ziyaret edip, yapılan çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan taraflar yaklaşık 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin izinde olmasına rağmen randevuya katıldı. Görüşmede ayrıca Torbalı Belediye Başkanvekili Mehmet Baykara’nın yanı sıra Millet İttifakı’nın bazı meclis üyeleri de yer aldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Künarlıoğlu, “İYİ Parti Torbalı İlçe Yönetimi olarak belediye meclisinin salt çoğunluğunun oyuyla belediye başkanı seçilen Mithat Tekin’i makamında ziyaret edip başarılar diledik. Torbalı’mızdaki işbirliği ile birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin ziyaretine teşekkür eden Başkan Tekin, “İttifak ortağımız İYİ Parti’ye ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. İşbirliği içerisinde çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.