SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’den bozuk yollara tepki

Bu haber 12 Ağustos 2021 - 0:44 'de eklendi.

2019 yerel seçimlerinde aday çıkarmayarak CHP’nin adayını destekleme kararı alan İyi Parti’den belediye yönetimine tepki geldi. Torbalı’da yayın yapan Büyük Torbalı Gazetesi’ne açıklama yapan İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, “Bize bir şey sorulmuyor” diyerek tepkisini dile getirdi

TORBALI’DA Millet İttifakı çatırdamaya devam ediyor. Özellikle merhum başkan İsmail Uygur’un vefatının ardından CHP ile İyi Parti arasında yaşanan sorunlar gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Son olarak bir basın açıklaması gerçekleştiren İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, “İttifakız ama bizlerin de eleştirdiğimiz noktalar oluyor elbette. Mesela bu alt yapı sorunu… Tamam, olması gerekiyor fakat 2-3 aydır bu kadar tozu toprağa maruz kalmak zorunda değiliz ki. Kuruma sorulduğunda ihale ile yapıldığını söylüyor. Kurum, kazma, döşeme ve kapatma görevlerini alıyor. Fakat bu kapatma için büyükşehir asfalt göndermiyor diyor. Büyükşehir de ben parasını ödedim müteahhittin yapması gerekiyor diyor. Müteahhitte sorduğumuzda ise testlerini yapmadan kapatamam bu yolu diyor. Bu süreçten bence tedavi edici yöntemler bulunabilirdi. Bunun yanında genel olarak başarılı bulup bulmama durumunu ise 2 yıl onunda görebiliriz. Bu kısa süre zarfı için değerlendirme yapmak doğru olmaz” dedi.

ALINAN kararlarda kendilerine bir şey sorulmadığını belirten Künarlıoğlu, “Maalesef, uygulamalarda bize herhangi bir bilgilendirme yapılmıyor. Herhangi bir görüş alışverişi olmuyor. Belki sorsalar bizim mühendis, mimar, müteahhit gibi birçok donanımlı arkadaşımızla işleyişe yeni bir yön çizebiliriz. 2 yıl sonra ittifak olsak da olmasak da diğer uygulamalarda olduğu gibi bu yol probleminde de hiç kimse bize “yollar bu durumdayken siz neredeydiniz?” diyemez. Çünkü bize hiçbir konuda bir şey sorulmadı” dedi.

KÜNARLIOĞLU; “Şehir içi taşımacılığındaki kargaşanın faturası vatandaşa kesildi. Hastane, postane resmi kurumlar ve çarşıya ulaşım kısıtlandı. Her vatandaşın ticari taksiye verecek parası yok. Büyükşehir bu sürece ek sefer ve otobüs ekleyerek geçici çözüm bulmaya çalıştı lakin yeterli değil. Sanırım dolmuştan fazla bedelle taşıma yapılıyor” dedi.

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için de oldukça iddialı olduklarını belirten İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, “Torbalı’da daha aktif olmak için yönetim kadrolarını tamamlamayı bekliyoruz. Ki zaten buna rağmen sahada ve ilçe binamızda sürekli görüşmeler içerisindeyiz. Amacımız yönetim kadromuza eklediğimiz yeni arkadaşlarla sağlam adımlarla ilerlemek. Adaylık konusunda biliyorsunuz ki ittifak kararı genel merkezlerde alınıyor. Bizler de yerelde ona göre hareket ediyoruz. Aday olmak isteyen isimler olsa dahi bunları zamanı gelince ele almalıyız. Tabi ki her siyasi partinin her dönem için bir adayı vardır” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.