SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti’den belediye başkan adayı olmak için istifa etti

Bu haber 01 Kasım 2023 - 7:41 'de eklendi.

2024 yerel seçim hazırlıklarına hızlı başlayan İyi Parti’de ilk aday İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu oldu. 3 gündür Ankara’da olan ve İyi Parti Genel Merkezi’nde bir takım temaslarda bulunan Künarlıoğlu, istifasını Genel Merkeze sundu.

KÜNARLIOĞLU, Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olacağı öğrenildi. Künarlıoğlu’nun adaylık kararı parti tabanında da büyük ses getirdi. Künarlıoğlu’nun ardından İlçe Başkanlığı için Perşembe günü parti içinde bir seçim gerçekleştirilecek ve mevcut yönetimde yer alan Salih Korkmaz’ın isminin geçtiği öğrenildi.

KÜNARLIOĞLU: “ADAYIM”

İSTİFA kararını duyuran Ahmet Künarlıoğlu, “Bilindiği üzere 2019 yılından bu yana İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı olarak partime hizmet ediyorum. 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in tavsiyesine uyarak ilçe başkanlığı görevimi bir başka arkadaşımıza devredip, yerel seçimlerde partimizin Belediye Başkan adayı olmak istiyorum. Bugüne kadar birlikte görev yaptığımız tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte partimizin bayrağını daha yukarı taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Künarlıoğlu kısa bir süre içinde geniş katılımlı bir basın açıklaması yapacağını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.