SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti Torbalı, delegelerini seçti

Bu haber 07 Kasım 2022 - 10:34 'de eklendi.

İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanlığı’nda delege seçimi heyecanı yaşandı. Bugün gerçekleşen delege seçimlerinde sayım döküm işlemleri de tamamlandı. Delege seçiminin tamamlanmasının ardından 4 Aralık Pazar günü Aydın Sezer Çok maçlı Salon’da gerçekleşecek olan Olağan İlçe Kongresi hazırlıklarına başlanacak

İYİ PARTİ Torbalı İlçe Başkanlığı’nda bugün mahalle delegeleri seçimleri gerçekleştirildi. Saat 10.00 itibariyle başlayan seçimler 17.00’da sona erdi. 875 üyenin oy kullandığı seçimin sayım döküm işlemlerinin de tamamlanmasının ardından delege seçimlerinde Torbalı’nın 400 İYİ delegesi de belirlenmiş olacak.

GENEL Merkez kararıyla başlatılan süreçte, delegelerin belli olmasının ardından 4 Aralık Pazar günü Aydın Sezer Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşecek olan İYİ Parti Torbalı Olağan Kongresi’nin hazırlıklarına da başlanacak. 4 Aralık’ta gerçekleşecek olan kongrede yaptığı çalışmalar ve partiye kazandırdığı üyelerle oldukça başarılı bir performans gösteren mevcut İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu şu an tek aday konumunda.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.