SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İYİ Parti, gazetecilerle kahvaltı yaptı

Bu haber 14 Ocak 2022 - 18:47 'de eklendi.

İyi Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Gazeteciler günü sebebiyle ilçede görev yapan yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı etkinliğine ilçedeki yerel ve genel sorunlar konuşuldu

İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, ilçedeki yerel basın çalışanlarını ağırladı. Alsancak Unlu Mamüller’de gerçekleşen kahvaltı etkinliğine İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut da katıldı. Basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutlayan İyi Parti Teşkilatı, ilçedeki yerel ve genel sorunları da masaya yatırdı.

ERKUT’TAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

İLÇEDE görev yapan basın mensuplarının zorlu şartlarda çalıştıklarını ifade eden İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut, “Her mesleğin olduğu gibi gazetecilik mesleğinin de kendine gore zorlu yanları var. bu şartlar altında kamuoyunu aydınlatmak gibi kutsal bir görev üstlenen siz değerli basın emekçilerimizin Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

YEREL VE GENEL SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

TORBALI’DA yaşanan yerel ve genel sorunları da tek tek masaya yatıran Erkut, “Daha once gerek genel iktidar temsilcilerimizin, gerekse de yerel iktidar temsilcilerimizin Torbalı halkkına verdiği sözler var. Bu sözleri hatırlatmak bizlerin görevi. İlçemizde yaşanan bir takım sorunlar var ve bu sorunlar vatandaşlarımızı mağdur ediyor. Bu mağduriyetlerin giderilmesi, verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesi için çağrıda bulunuyoruz” dedi.

ERKUT, “BELEDİYE BAŞKANIMIZA DESTEK OLMALIYIZ”

ERKUT yaptığı açıklamada, “Torbalı’nın acil çözüm bekleyen sorunları arasında bozuk yollarımız var. ilçemize büyük bir hizmetin geldiğinin farkındayız. Ancak ilgili merciler bu hizmeti yeterince anlatamadılar. Vatandaşın yaşadığı mağduriyet, yapılan hizmetin önüne geçti. Aynı sorunları biz de yaşıyoruz. Ancak ben inanıyorum ki asfaltlama çalışmaları tamamlandığında yaşadığımızı sorunları unutup, yapılan hizmete teşekkür edeceğiz. Torbalı Belediyesi’nde üzücü bir vefat olayı ile yönetim değişikliği yaşandı. Mevcut beleidye başkanımız Mithat Tekin’e destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Biz İyi Parti Teşkilatı olarak, 2024 seçimlerine kadar Tekin’in yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“KEMALPAŞA KAVŞAĞI, TRAFİĞİ RAHATLATACAK”

KEMALPAŞA Kavşağı’nda çalışmaların bir an once başlaması gerektiğini belirten Erkut, “Buradaki çalışmaların altyapı sorunları nedeniyle başlayamadığı ifade ediliyor. Öbür taraftan ihaleyi alan firmanın kur farkından dolayı işe başlamak istemediği de konuşuluyor. Yaşanan sorun her neyse umarım bir an once çözüme kavuşur ve Torbalı trafiği bir nebze de olsa bu noktada rahatlar” dedi.

“TORBALI’YA ZİRAAT FAKÜLTESİ GELSİN”

TORBALI’NIN önemli bir tarım merkezi olduğunu hatırlatan Erkut, “İlçemize bir Ziraat Fakültesi kazandırılmasını istiyoruz. Üniversitenin gelmesi, Torbalı’nın kültürel değerini artıracaktır. Bunun yanında köylere doğalgaz kazandırılıyor. Bu çalışmaları takdir ediyoruz. Özbey’e geldiği gibi Yeniköy’de de bir talep var. Torbalı’nın belli bölgelerinde tapu sorunu yaşanıyor. Vatandaşlarımız bu konuda bir çözüm bekliyorlar. İlçemizde bir Fetrek projesi vardı. Buradaki çalışmaların neden durduğunu merak ediyoruz” dedi.

AYRANCILAR İLÇE OLMALI

AYRANCILAR bölgesinde yaşanan sorunlara da değinen Erkut, “İzmir’in 6 ilçesinden daha büyük, gündüz nüfusu 100 Bin’lere dayanan Ayrancılar ilçe olmayı hakediyor. Ancak burada yaşanan sorunlar saymakla bitmiyor. Ilçemize çok sayıda okul kazandırıldı, kazandıranlardan Allah razı olsun. Aynı şekilde Ayrancılar’da da okul eksiğimiz var. Ayrancılar’da hastane eksiğimiz var. doğalgaz ve internet erişiminde bazı sorunlar yaşanıyor. Bunlara da acil çözüm bekliyoruz” dedi.

TORBALI’YA HALK EKMEK FIRINI KURULSUN

TORBALI’DA çok sayıdai htiyaç sahibi vatandaşın bulunduğunu belirten Erkut, “İlçemizin en önemli eksiklerinden biri de Halk Ekmek Fırını. Yaptığımız saha çalışmalarında bu talebi görüyoruz. Ilçemizde ço ksayıda ihtiyaç sahibi vatandaş bulunuyor. Böyle bir dönemde vatandaşlarımızın yanında olmak bizlerin görevidir. Ilçemize kurulacak günlük 7 Bin 500 ekmek kapasiteli bir fırın hem fırıncı esnafımızı mağdur etmez, hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasına ucuz ekmek gitmesini sağlar. Belediyemiz zaten kendi ununu üretiyor, bizler de Belediye Başkanımıza bu talebimizi iletiyoruz” dedi.

“HERKESİN İKİNCİ PARTİSİ İYİ PARTİ’DİR”

İLÇEDEKİ sorunları pozitif bir yaklaşımla ifade eden Erkut, “İlçemizde yaşanan sorunları tespit edip, çözüm odaklı gündeme getirmeye çalışıyoruz. Biz siyasette kavga dilini değil, çözüm dilini tercih ediyoruz. O nedenle de herkesin ikinci partisi İyi Parti’dir. Herkesin birinci partisi olmak için de var gücümüzle, tüm teşkilatımızla beraber gece gündüz çalışıyoruz. Bizim gündeme getirdiğimiz sorunlar, vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar. Kim çözüm üretirse teşekkür etmeyi de biliriz. Pozitif siyasetin Torbalı’ya kazanç sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

KÜNARLIOĞLU’NDAN AGZETECİLERE TEŞEKKÜR

10 OCAK Çalışan Gazeteciler günü’nü kutlayan İyi Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, “Bizlere kırmayarak davetimize icabet eden siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum” dedi. Künarlıoğlu, kendisine sorulan sorulara da yanıt vererek Pamukyazı yolunu gündeme getirdi. “Pamukyazı yolunda su birikintileri oluşuyor. Bir de aydınlatma sorunlarımız var. Bunları sürekli gündeme getiriyoruz, İnşallah kimsenin canına mal olmadan yeniden düzenlenir. Bir de vatandaşlarımız Pazar yerinin ne zaman taşınacağını soruyorlar. Bu ayın sonunda taşınmasını bekliyoruz ancak Pazar yeri taşındıktan sonar başka sorunlar baş gösterecek. Özellikle alt ve üst geçitlerde sorunlar yaşanıyor. Bunların da bakımı daha sık yapılmalı” ifadelerini kullandı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.