SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İyi ki varsın canım babam

Bu haber 19 Haziran 2022 - 0:49 'de eklendi.

Yasin Enes ve fedakâr baba İbrahim Fak’ın zorluklara birlikte göğüs gerdikleri anlamlı bir yaşam hikâyesi göz dolduruyor…

YASİN Enes, bir yaşında kas erimesi hastalığı, iki yaşında otizm ile tanıştı. Otizm nedeniyle beş yaşına kadar hiç konuşamadı. Beş yaşına geldiğinde ilk kelimesi “baba” oldu. Sekiz yaşına geldiğinde ise kas erimesi nedeniyle yürüme yetisini kaybetti.

YÜRÜME yetisini kaybeden Yasin Enes ‘in en büyük destekçisi, onu kucağında taşıyan babası oldu. Torbalı İlçesi’nde, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan baba İbrahim Fak, bir anlamda küçük Yasin Enes’in adeta eli ve ayağı gibi.

AYNI okulda Rehber Öğretmen olarak görev yapan Tülay Kavut Fak ve Türkçe Öğretmeni baba İbrahim Bey için Yasin Enes, yaşamın tüm zorluklarına rağmen yaşama sevinci ve umut kaynağı olmaya devam ediyor.

EVLATLAR için her baba değerlidir ama bazı durumlarda babalık kavramı daha bir kıymet alır ve daha fazla anlam taşır. İşte buradaki baba profili de babalığın anlamının derinleştiği, adeta kudsileştiği bir yaşam hikâyesidir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.