21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde farkındalığın artması amacıyla verdiği destek ve katkılardan dolayı Torbalı Doğa Koleji’ne ödül verildi.
DOWN Sendromu hakkında toplumsal farkındalık yaratmak, Down sendromlu bireylerin ayrımcılık ve önyargıya maruz kalmasını önlemek, erken ve sürekli eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla Ege 5 Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Doğa Koleji’ne ziyaret düzenledi. Torbalı
Doğa Koleji İlkokul Müdürü Seniha GÜLER yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Özel gereksinimli yavrularımıza yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla ilan edilen Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde tüm down sendromlu çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Farklılığınızla dünyamızı güzelleştiriyor, zenginleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.