SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşten çıkarılan işçi arkadaşları için grev yaptılar!

Bu haber 20 Eylül 2022 - 21:56 'de eklendi.

Torbalı’da yer alan Philip Morris (Marlboro) fabrikasında faaliyet gösteren Euroserve Hizmetleri AŞ bünyesinde çalışan 15 işçinin sürgün edildiğini ve işçilerin yeniden iş bıraktığı belirtildi

İŞTEN çıkarılan arkadaşları için ise işçiler iş bırakmış çıkarılan Durmuş Muhammed Bakır yapılan eylem sonrası işe geri alınmıştı. Bunun üzerine fabrikada yeni bir gelişme daha yaşandı. İşçilerden edinilen bilgiye göre fabrikada çalışan 15 işçinin sürgüne gönderildiği ifade edildi.

ÇALIŞANLARIN sürgün edilmesinin üzerine işçiler yeniden iş bıraktı. Arkadaşlarının yeniden yanlarına döneceği zamana kadar eylem yapacaklarını belirten işçiler gerekirse fabrika önüne çadır kuracaklarını ifade etti. Öte yandan işçiler, sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.