SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşten atılan Marlboro işçilerinden DİSK’e ziyaret

Bu haber 24 Kasım 2022 - 1:29 'de eklendi.

Torbalı’da bulunan Philip Morris (Marlboro) fabrikasında faaliyet gösteren Euroserve Hizmetleri A.Ş.’de DİSK/Gıda-İş Sendikasına üye oldukları için işten atılan işçiler direnişin 64. gününde DİSK Ege Bölge Temsilciliği’ni ziyaret etti.

ZİYARETTE direniş süreci boyunca DİSK ve DİSK’e bağlı şubelerin göstermiş olduğu dayanışma için teşekkür eden işçiler, mücadelenin başarıya ulaşması için yapılabilecek işler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, “Bu mücadele hepimizin, sadece Marlboro işçilerinin değil, aynı zamanda DİSK’in ve tüm işçi sınıfının mücadelesidir. Sizler Marlboro’da DİSK’in örgütlenmesi için bir işaret fişeği yaktınız. Bu direniş başarıyla sonuçlanana kadar yanınızda olacağımızı bilmelisiniz. Ayrıca 64 gündür kararlılıkla sürdürmüş olduğunuz bu direnişten ötürü sizleri kutluyorum” dedi. İşçiler daha sonra Torbalı’da bulunan Philip Morris (Marlboro) fabrikasına giderek eylemlerini sürdürdü. (EVRENSEL)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.