SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İstediğiniz objeyi ‘krom’ ile kaplatın, ömürlük olsun

Bu haber 30 Mayıs 2023 - 23:46 'de eklendi.

Yıllardır krom işiyle uğraşan Can Köstekçi’nin işlettiği Kromcu Can Usta’nın yeri büyük ilgi görüyor. Şimdiye kadar İzmir’e gitmek zorunda kalan ilçe halkının hizmeti ayağına getiren Köstekçi, “Yenilenmiş bir görünüme kavuşacak aracınız veya objeleriniz için Torbalı’dayız” diye konuştu.

KLASİK araba meraklısı olduğunu söyleyen ve yıllardır bu hobi üzerine çalışma yapan Can Köstekçi, klasik arabaların yeniden hayat bulmasında öncü olan ‘krom’culuk mesleği üzerine kendini geliştirdi. Bir ustanın yanında çalışarak işinde uzman olan Köstekçi, nihayetinde geçtiğimiz aylarda dükkan açmaya karar verdi.

‘OBJELERİNİZ SIFIR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK’

ARAÇLARIN sıfır gibi olması ve göze hitap etmesi için 12 renkten oluşan krom ile işlem görmesi gerektiğini anlatan Can Köstekçi, “Çıraklıktan bu yana mesleğin içindeyim. İşimde profesyonelliğe ulaştıktan sonra kendi yerimi açtım. Şu anda Torbalı’daki sanayide bu işi bir tek ben yapıyorum” dedi.

‘HER TÜRLÜ OBJEYİ KROM İLE KAPLAYABİLİYORUM’

“REEL Krom Kaplama” adıyla bilinen yaptığı işlemlerin garantili olduğunu belirten genç kromcu, “Sadece araçlara krom işi yapmıyoruz. Parlak metalleri sert plastikler, ahşap gibi aklınıza gelen tüm objeleri krom ile kaplayabiliyoruz. 12 farklı rengimiz var. Müşteri hangisini isterse onu kullanıyoruz. Mekanımızı görmek ve yaptığımız iş hakkında bilgi almak isteyenleri yerimize bekliyoruz” dedi. Can Köstekçi İletişim: 0 538 743 56 65

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.