SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşte TOREMDER’in yeni yönetim kurulu üyeleri

Bu haber 30 Mart 2021 - 21:46 'de eklendi.

Genel kurulunu yapan Torbalı Emlakçılar Derneği, ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi. Dernek yönetiminde yer alan üyeler arasında görev dağılımı da yapıldı.

2017’DE Torbalı’da kurulan Emlakçılar Derneği, ilk kongresini geçtiğimiz hafta yapmıştı. Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi üzerinde bulunan dernek binasında yapılan kongrede, mevcut başkan Serkan Filiz yeniden başkan seçilmişti. Serkan Filiz başkanlığında ilk toplantısını yapan yönetim kurulu, görev dağılımını da gerçekleştirdi. Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren, hatta emlakçıların en büyük sıkıntılarının arasında bulunan ‘kayıt dışı’yı bitirme noktasında önemli yol kat eden TOREMDER Başkanı Filiz, aynı çalışmaların kaldıkları yerden devam edecekleri bilgisini verdi.

BÖLGE BÖLGE GÖREVLENDİRME YETKİSİ VERDİ

TOREMDER Başkanı Filiz, “Başkan yardımcılığına yine başarılarından dolayı Gold Emlak sahibi Mustafa Toprak getirilirken, Ayrancılar bölgesi için de Başkan Yardımcısı Buket Emlak sahibi Fatma Fidanboy seçildi. Yeni yönetim kadrosu ile daha da güçlenen TOREMDER tüm yöneticilerine bölge bölge görevlendirme yetkisi verdi. Bu şekilde daha etkili ve daha sonuca odaklı bir çalışma içinde bulunacaklarını belirtti başkan Filiz, yönetimdeki üyelere teşekkür etti.

Yönetim Kurulu üyeleri ve görevleri;

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.