SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Israrlı yayınlarımız sonuç verdi! Karakuyu’ya imam ataması yapıldı

Bu haber 19 Mart 2022 - 19:04 'de eklendi.

Torbalı’nın Karakuyu’da bulunan 2 mahallesindeki, 2 camide de 1 yıldır imam yoktu. Vatandaş ibadetlerini ise evlerinde veya kapısı devamlı açık olan camide kılarak yapıyordu. Geçtiğimiz günlerde lojmanı olan Tepe Camii’ne imam ataması yapıldı. Ancak insan yoğunluğunun en fazla olduğu Merkez Cami’ye imam yine atanmadı.

YAŞLILAR İÇİN BÜYÜK SORUN

2 NİSAN günü Ramazan nedeniyle iftarın ardından teravih namazları kılınacak. Merkezde yaşayan vatandaşlar ise uzak bölge olan Tepe’ye nasıl gideceğini düşünüyor. Üstelik bölgeye camiye giden orta yaş ve üstü kesim ise bu durumdan daha fazla etkilenecek.

ATANAN İMAM MERKEZE GELEREK SADECE TERAVİH NAMAZINI KILDIRACAK

ÖTE yandan Tepe Cami imamının, Ramazan ayı boyunca merkez camide teravih namazlarını kıldırması düşünülüyor. Uygulanacak bu geçici çözümün, diğer vakit namazları için olan sıkıntıyı ortadan kaldırmaması nedeniyle vatandaşlar imam talebinde bulundular.

MAHALLEYE İKİE BÖLÜNMÜŞTÜ

KÖY statüsünden mahalleye dönüşen merkezler arasında en büyük yerleşim birimleri arasında ilk sıralarda kendine yer bulan Karakuyu’da bulunan 2 camide de 1 yıldır imam yoktu. Köy statüsünden dönüşen, Torbalı’nın en merkezi mahallelerinden olan Karakuyu, daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla ikiye bölünmüştü.

ISRARLI YAYINLARIMIZ SONUÇ VERDİ

KARAKUYU Mahallesi’nde 1 tane Gazi Mustafa Kemal Mahallesi’nde 1 tane olmak üzere 2 camisi olan merkezde imam maalesef bulunmuyordu. Yaptığımız ısrarlı yayınlar sonrasında lojmanı olan Tepe bölgesindeki camiye imam atandı.

VAKİT NAMAZLARINI KILDIRACAK İMAM YOK!

ANCAK nüfus yoğunluğunun bulunduğu merkezi caminde vakit namazlarını kıldıracak imam bulunmuyor. Karakuyu’lular mahallenin en büyük camisi olan merkez camiye de imam ataması yapılmasını istiyor!

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.