SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İsmail Yıldız, Torbalı esnafına sahip çıktı!

Bu haber 19 Kasım 2020 - 8:21 'de eklendi.

Torbalı Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız, koronavirüs tedbirleri kapsamında mağdur olan esnafa sahip çıktı. Tedbir alınmasına karşı olmadıklarının altını çizen Yıldız, esnafın bu dönemde SGK, Bağ-ur ve vergi ödemelerinden muaf tutulması gerektiğini söyledi.

SAĞLIK için alınan hiçbir karara karşı değiliz diyen Yıldız, “Tedbirlere evet, ancak bizim halimiz ne olacak? Daha önce getirilen kısıtlama tedbirleri kapsamında en büyük sıkıntıyı esnafımız yaşadı. Kuşkusuz yeni alınan kısıtlama tedbirleri kapsamında olumsuz etkilenecek olan kesim yine esnaf olacaktır” dedi.

ESNAF ÖZEL OLARAK DESTEKLENMELİ

ALINAN kararlar kapsamında esnafın özel olarak desteklenmesi gerektiğini belirten Torbalı Esnaf Odası Başkanvekili İsmail Yıldız, “Yeni alınan kararlardan olumsuz etkilenecek olan esnafımız ekonomik olarak desteklenmelidir. Hiç zaman kaybedilmeden iş yerleri kapanan esnafımıza ve yanlarında çalıştırdıkları personellere nakdi yardım yapılmalı.

KİRA yardımının yanı sıra elektrik, su, doğalgaz gibi genel giderlerini karşılamak için her ay düzenli olarak belli oranda esnafımıza nakdi yardım yapılmalı. Esnaf ve sanatkârlar kapalı oldukları bu dönemde SGK, Bağ-Kur ve vergi ödemelerinden muaf tutulmalı” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.