SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İsmail Uygur’un adı BKM’ye verilecek

Bu haber 07 Ekim 2022 - 23:49 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin başkanlığında gerçekleşti

KOMİSYONLARDAN gelen raporların görüşüldüğü meclis toplantısında şüphesiz en özel maddelerden biri merhum Torbalı Belediye Başkanı R. İsmail Uygur’la ilgili olan bölüm oldu. Merhum Başkan’ın Torbalı’ya kazandırdığı önemli eserlerden olan Belediye Kültür Merkezi’ne İsmail Uygur’un adının verilmesini kapsayan önerge oy birliği ile kabul edildi.
ÖTE yandan önceki meclis toplantısında hukuk komisyonuna sevk edilen, belediye yeni hizmet birimleri ve görevleri de bu mecliste oy birliği ile geçti. Buna göre Torbalı Belediyesi’nde artık, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü adı altında 3 ayrı müdürlük daha kurulacak.
OY birliği ile kabul edilen bu müdürlükler, belediyedeki iş yükünü hafifletip, hizmetlerin hızlanmasını sağlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.