SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşitme Engelliler Kulübü’nden Başkan Tekin’e ziyaret

Bu haber 04 Ocak 2022 - 23:23 'de eklendi.

Torbalı İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sayın Cihan Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Mithat Tekin’i ziyaret etti.

TORBALI Belediyesi’ndeki makam odasında gerçekleşen ziyaret samimi sohbet havasında geçti. 2014 yılında kurulan Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü üst üste yaşamış olduğu şampiyonluklarla Süper Lig’e kadar çıkmayı başardı. 3 yıldır Türkiye Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Torbalı İşitme Engelli Spor Kulübü’nün en büyük destekçisi Torbalı Belediyesi oldu.

BAŞKAN Tekin, “Kurulduğu andan bu yana adını başarılarla duyuran kulübe bir destek daha verdik. Kulübün, antrenman ve kamp malzemeleri ile maçlarda giyecekleri formaları karşılamaya devam edeceğiz” dedi. Kulüp Başkanı Cihan Baş, “Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.