SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşinde uzman firma: Fenix Garage

Bu haber 11 Eylül 2022 - 2:38 'de eklendi.

4 yıldır Torbalı Sanayi Sitesi’nde hizmet veren, son 6 aydır da daha modern ve şık bir konsepte sahip yeni yerinde hizmete devan eden Fenix Garage, yaptığı işçilik ve verdiği hizmet ile fark yaratıyor.

ATATÜRK Sanayi Sitesi’ndeki 5565 Sokak üzerinde hizmet veren Fenix Garage, müşterilerine detaylı temizlik, pasta cila, seramik kaplama, cam filmi ve araç kaplama hizmeti sunuyor. Ayrıca ünlü araç cam filmi markası olan Oracal’ın da Torbalı’daki tek bayisi olan Fenix Garage, garantili cam filmi uygulamaları ise aracınıza yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

PROFESYONEL EKİP, ŞIK VE KULLANIŞLI MEKAN

ÖZELLİKLE son aylarda cam filminin yanı sıra detaylı temizlik ve seramik kaplama işlerine ağırlık verdiklerini anlatan işletmeci Osman Güncan, “Profesyonel ekibimiz ile birlikte 180 metrekare büyüklüğe sahip olan şık mekanımızda hizmet sunuyoruz. Uygun fiyat ve profesyonel işçilik ile yaptığımız işte öncü konumdayız. Tüm müşterilerimizi bekleriz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Osman Güncan İletişim: 0 554 535 23 53

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.