SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Işıkkaya’dan Metropolis Sürücü Kursu’na ziyaret

Bu haber 06 Nisan 2022 - 22:14 'de eklendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya, Torbalı’da eğitim veren Metropolis Sürücü Kursu’nu ziyaret etti.

 

SADIK İleri Bulvarı üzerindeki yerinde faaliyet gösteren Metropolis Sürücü Kursu’nu Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya ile Şube Müdürü Nilüfer Buyruk ziyaret etti. Kurum binasındaki sınıfları tek tek gezerek incelemelerde bulunan Müdür Işıkkaya, Metropolis Sürücü Kursu’nun eğitim üssüne tam not verdi.

MÜDÜR Atilla Işıkkaya ziyaret ile ilgili olarak, “Mesai arkadaşlarımıza gayretleri ve çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini ifade ederek, “İlçemizde sürücü adaylarımızın eğitilmesini çok önemsiyoruz. Sürücü kurslarıyla sürekli iletişim halindeyiz. İhtiyaç duydukları konularda gerekli enformasyon yardımında bulunuyoruz. Kursları sık sık ziyaret ederek eğitimleri yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

KURUM ziyaretinde Işıkkaya ve Buyruk’a Metropolis Sürücü Kursu sahibi Ömer Polat ile Kurs Müdürü Sertan Özbay eşlik etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.