SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Işıkkaya, Şehit Feridun Yılmaz Özel Eğitim Okulu’nun pikniğine katıldı

Bu haber 14 Mayıs 2023 - 23:19 'de eklendi.

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Atila Işıkkaya, Şehit Feridun Yılmaz Özel Eğitim Okulunun “Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu pikniğe katıldı.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Işıkkaya, ‘Dünya Engelliler Haftası’ nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Dünya Engelliler Haftası, engelli bireylerin çeşitliliğini ve gücünü kutlama ve günlük olarak karşılaştıkları zorlukları fark etme zamanıdır. Bu hafta, engelli bireyler için erişilebilirlik, eşit haklar ve fırsatları savunmak için bizlere hatırlatma görevi görüyor.

YETENEKLERİ ne olursa olsun herkesi kucaklayan bir dünya için hep birlikte çalışalım. Kendimizi farklı engel türleri konusunda eğiterek, bunların benzersiz zorluklarını anlayarak ve onların topluma tam olarak katılmalarını engelleyen engelleri yıkmak için aktif olarak çalışalım.

ENGELLİ insanların başarılarını kutlayalım ve hayatlarını dolu dolu yaşamaları için onları güçlendirelim. Engelli bireylerin benzersiz yetenekleri ve katkıları nedeniyle değer gördüğü bir dünya için de çaba gösterelim.

UNUTMAYALIM, engellilik başarı veya mutluluğun önünde bir engel değildir. Hepimiz daha kapsayıcı, destekleyici ve tüm bireyleri kabul eden bir dünya için çalışalım. Bu duygu ve düşüncelerle, “Dünya Engelliler Haftası’nın” engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetimizin artmasına katkıda bulunmasını temenni ediyoruz.’

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.