SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Işık Kırtasiye, çocuklarınızın okul ihtiyaçlarını karşılıyor

Bu haber 03 Eylül 2024 - 8:43 'de eklendi.

kırtasiyecilerinin arasında olan ve Erdinç Tekirli Caddesi üzerindeki İŞKUR binası yanında hizmet veren Işık Kırtasiye sahibi Murat Karal’dan açıklama geldi; Karal: “Kırtasiyeler marketlerden daha uygun” dedi.

35 YILLIK marka olan Işık Kırtasiye’de A’dan Z’ye kadar her bir ürünü bulabilmek mümkün. Ofis malzemeleri ve kırtasiye ürünlerini bir arada bulundurdukları dile getiren Karal, piyasaya göre uygun fiyatlarda ürün sattıklarını açıkladı. Çok çeşit ürünleri bir arada bulunduran Işık Kırtasiye işletmesinin sahibi Karal, “Ürünlerimizde kanserojen madde gibi sağlığa zararlı ürünler satmıyoruz” şeklinde konuştu.

MARKETLERİN yıllardır kırtasiye ürünleri sattığını anlatan Karal, “Vatandaşlarımızın aklında maalesef ‘Kırtasiyeler pahalıdır, marketler ucuzdur. Marketlerde istediğimiz gibi kredi kartı geçebiliriz’ mantığı oluştu. Bu düşünce yanlış. Çünkü hem markette, hem de kırtasiyede bulunan aynı marka bir ürünün fiyatı, markette daha yüksek. Ayrıca esnafımızda, alışveriş yapan vatandaşa indirim yapma geleneği var. Tüm bunlar üst üstüne konulduğunda, kırtasiyeler daha uygun. Bu noktada velilerimize, araştırma yapmadan alışveriş yapılmamalarını tavsiye ediyoruz. Ayrıca kırtasiyede ürünü alırken de alındıktan sonra da muhatabınız oluyor” dedi.

KALİTESİZ ürün satmamaya özen gösterdiklerini belirten Ahmet Karal, “Merdivenaltı ürün satmıyoruz. Sonuçta bizim de çocuğumuz var. Fiyatı uygun, karı yüksek noktasında değiliz. Biz satarken, karşı taraf da alırken memnun olsun istiyoruz. Arkasında duramayacağımız ürünleri kesinlikle satmıyoruz. Müşterimizi koruyup, vazgeçilmezi olmak için mücadele veriyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.