SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşe Giriş Tetkiklerinin tamamını yapan Torbalı’daki tek yetkili firma

Bu haber 14 Haziran 2022 - 21:23 'de eklendi.

Ayrancılar’da hizmet veren 112 OSGB, İşe Giriş Tetkiklerini İzmir İl Sağlık Müdürlüğü onayı ile Torbalı İlçesinde yapan tek kurum olarak faaliyet gösteriyor.

112 OSGB’NİN sahibi Metin Emekli; “İş başı yapmadan önce alınması gereken İşe Giriş Sağlık Raporu hizmeti ve yapılması gereken tüm tetkikleri tek çatı altında toplayarak, zahmetsiz bir şekilde çok kısa bir süre içerisinde tamamlıyoruz” dedi.

20 Ocak 2022 tarihinde çıkan yönetmeliğe (Resmi Gazete’de yayımlanan Çalışanların Sağlık GözetimineYönelik Tıbbi Tetkiklerin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında) göre, İl Sağlık Müdürlüğü’nden yetki almayan kuruluşlar İşe Giriş Sağlık tetkiklerini yapamayacaklarını söyleyen Emekli, işlemlerin İSG Katip üzerinden yapılacağını anlattı.

ADI geçen yönetmelik bağlamında; İşe Giriş Tetkiklerini İzmir İl Sağlık Müdürlüğü onayı ile Torbalı İlçesinde yapan tek kurum olduklarının altını çizdi. Metin Emekli, açıklamasına şöyle devam etti; “Kurumumuzda; Hemogram, Odyometri, Solunum Fonksiyon Testi, Direk Radyografi (Akciğer Grafisi ve diğer), Elektrokardiyogram, Göz Muayenesi, Açlık Tokluk Kan Şekeri, Tam İdrar Tahlili, Kan Grubu Tayini, Bağışıklama ( Tetanoz vb) tarafımızdan yapılmakta ve raporlanmaktadır.” Dedi.

ADRES: Ayrancılar Mah. 118 / A İzmir Aydın Cad. Torbalı / İzmir

Telefon: 0 850 622 0 112 – Cep: 0 532 768 59 10

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.