SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İşçiye Çağlar güvencesi, kimse ekmeğinden olmayacak

Bu haber 25 Mart 2024 - 5:12 'de eklendi.

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, belediye personeline seslenerek göreve geldiklerinde hiç kimseyi işten çıkarmayacaklarını, Ramazan Bayramı’nda da tüm personele 5’er bin TL ikramiye vereceklerini söyledi.

EMEĞE değer vermeye geldiklerini ifade eden Çağlar, “Biz bir kere tarih huzurunda söz verdik. Ekmekle oynamayacağız. Bizim sözümüz sözdür, ekmeğinde olan kimsenin işinin elinden alınmasına izin vermeyiz. Biz işçi çıkarmak bir kenara, hem belediye bünyesinde, hem de gerek kamuda gerek özel sektörde yeni istihdam alanları açmanın gayreti içerisinde olacağız. Biz emeğe değer vermeye, emekçiyi korumaya geliyoruz. Biz tüm Torbalı’nın ekmeğini büyütmeye geliyoruz. Oturan belediye değil, üreten belediye olmak için çalışan kardeşlerimize ihtiyacımız var. Belediye işçilerimiz müsterih olsun. Siyaset seçim sürecinde yapılır, sandık açılıncaya kadardır. Ondan sonra işimiz siyaset değil, hizmet” sözlerini sarf etti.

PERSONELE BAYRAM İKRAMİYESİ SÖZÜ

BİZ göreve geldiğimizde, siyasi görüşü her ne olursa olsun, hiçbir belediye çalışanımızı işten çıkarmayacağız. Maaşları gününde ve tam olarak, eksiksiz ödeyeceğiz. Ücret artışlarını hesaplara net olarak yatırılacağız. Performansı artan personelleri ödüllendireceğiz. Ayrıca bu vesileyle bütün belediye çalışanlarımıza bir müjde vermek istiyorum. 1 Nisan’da göreve başladıktan sonra ilk işimiz, 10 Nisan’daki Ramazan Bayramı öncesinde tüm çalışanlarımızın hesaplarına 5’er bin TL ikramiye tanımlamak olacak. Biz insanları mutlu bir Torbalı oluşturmak için yola çıktık. Belediye olarak insanları mutlu olan bir Torbalı’yı oluşturacaksak, önce kendi personelimizi mutlu edeceğiz. Bu konuda herkes müsterih olsun. Torbalı Belediyesi’nde çalışma barışını ve huzuru sağlayacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.